Bostadsrättsföreningen Smygehus Havsbad

Friskvård

Friskvård

Utnyttja gärna vår inomhuspool, bastu och gym som finns i hotellets källarplan. Öppet 07.00-22.00. OBS tiderna. Larm är aktiverat då anläggningen är stängd. Du har också tillgång till vår utomhuspool och tennisbana. Gul nyckel används till entrédörren mot havet och till grinden till utomhuspool och tennisbana. Kontakta receptionen för information.

Mer info finns i receptionen och på vår webb www.smygehushavsbad.se

Att tänka på:

  • Träningskläder och gympaskor när man tränar i gymmet
  • Åldersgränsen är 16 år, ungdom 13-15 år är välkommen att träna tillsammans med målsman
  • Efter användning ska maskinerna torkas av och vikter hängas tillbaka
  • Gymmet är öppet 7.00-22.00, övrig tid är det larmat och får ej beträdas

I gymmet finns Sara Myrvälder som är personlige tränare (PT) och kostrådgivare. Sara erbjuder introduktion för 100 kr, vilket vi rekommenderar om man inte styrketränat innan så man inte skadar sig. Sara erbjuder också personlig träning för 449 kr/timme (ord pris 599 kr/timme).

Boka tid:
0737-08 26 73

v 25-33 erbjuder vi två yogapass i veckan:
Tisdagar  10-11.15 ett fysiskt pass. På tisdagar blir det ett fysiskt yogapass. Vi anpassar passet så att även nybörjare kan hänga med. Här arbetar vi med kropps- och andningsövningar. Vi fokuserar på styrka, balans och rörlighet på ett skonsamt och säkert sätt. Varje lektion avslutas med avslappning/meditation.

Torsdagar 10-11 Yinyoga
Yinyoga  är en lugn och meditativ yogaform där man stannar i 3-5 minuter i varje ställning för att öka mjukheten, elasticiteten och återhämtningen i kroppen. En härlig början på dagen!

Vi tillhandahåller mattor, vi yogar i mjuka kläder, barfota. Betalning sker direkt till läraren. Läs mer på Smygehus hemsida under wellness.

Smygehälsan

Ann Larsson är diplomerad medicinsk massageterapeut. Är av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör. Ann ger klassisk svensk massage och avslappningsmassage. Hon behandlar även besvär från rörelseapparaten som spända och strama muskler och muskelobalans. Ger tips och råd om självstretch och träning.

Boka tid:
0708-389311 – Nå mig via Facebook

(Alla behandlingar sker på hotellet)

Spa Sabina

Jag heter Sabina Kristiansson och är utbildad spaterapeut och dipl massör. Hos mig kan du få olika spa behandlingar, avslappnings massage och djupgående klassisk massage.
Jag arbetar med Younglivings fantastiska eteriska oljor och en produktlinje som heter Organique (paraben,vaselinfri)

Boka tid:
0768-92 62 72


Tullstorps friskvård

Erbjuder bland annat Energimassage som behandling. Det är en massage som är både avslappnande och uppiggande. Speciellt gynnsam för dig som är stressad, spänd eller har låg energi. Det finns möjlighet att boka tid för behandling under hela sommaren, 7/5-23/9.

För mer information, gå gärna in på min hemsida: tullstorpsfriskvard.se. Välkommen att kontakta mig per telefon eller via mail för information eller bokning av behandling.

Åsa Hansson
0708-284786
tullstorpsfriskvard@gmail.com

Ta del av nyhetsbrev